Despre Noi

Societatea BWB FAMILY HOLDING SA nu este un simplu magazin online.


Firma noastra activeaza in domeniile: electric, electronic si automatizari din anul 2002, cu un portofoliu important de clienti si experienta de aproape 10 ani.
Firma noastra detine si colaboreaza cu un showroom, depozite, atelier de productie tablouri electrice pentru echipamente si instalatii.

Domeniul de activitate al societatii  BWB FAMILY HOLDING SA este reprezentat de comertul si distributia de corpuri de iluminat, materiale electrice, componente electronice si elemente de automatizari


Produsele comercializate de societatea noastra vin in intampinarea cerintelor pietei romanesti reprezentata atat de consumatori industriali cat si casnici. Gamele de produse promovate satisfac pe deplin toate necesitatile clientilor din domeniul instalatiilor mentionate, de tip traditional sau modern.

Portofoliul clientilor nostri cuprinde companii din diverse domenii de activitate, dar mai ales societati de constructii, instalatii electrice si amenajari interioare. Un alt segment de piata care a fost atins de societatea noastra este reprezentat de clientii on-line de profil de diverse categorii din Bucuresti cat si din tara.

Marcile de renume national si international, diversitatea si calitatea produselor comercializate si nu in ultimul rand nivelul preturilor sunt atuuri care ne definesc si coordoneaza activitatea.

Societatea BWB FAMILY HOLDING SA  urmareste in permanenta satisfacerea nevoilor clienĊ£ilor prin: