Termeni & Conditii

Va multumim pentru interesul manifestat fata de magazinul Switch-Router. Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul nostru sa fie placuta si lipsita de probleme, va supunem atentiei urmatoarele :

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.switch-router.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

Switch-Router.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii si date tehnice pot fi modificate de catre producator fara preaviz, sau pot contine erori de operare.

 

Preturile produselor pot suferi modificari minore in functie de cantitatea exportata de producator.

Produsele livrate nu pot fi returnate !!!

Imaginile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard in care este prezentat produsul.

 

 

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului si pe perioada acesteia.

 

Intregul continut al site-ului nostru, incluzand logo, grafica, texte, imagini si date este proprietatea Switch-Router. Folosirea fara acordul scris al societatii a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sigla "Switch-Router" este marca inregistrata.

Toate datele oferite de clientii nostri sunt confidentiale. Datele pe care clientii nostri le introduc in formularul de inregistrare sau in formularul de cerere oferta, nu vor fi folosite decat in scopul declarat al acestui magazin on-line si niciodata nu vor fi trimise sau date altor persoane.

Switch-Router isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au furnizat date eronate sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea acestora.

 

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Switch-Router.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Switch-Router.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

 

Dispozitii finale

Switch-Router.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.switch-router.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa office@switch-router.ro